تونل انجماد سریع
تونل های انجماد سریع ( Individual Quick Freezer )و یا IQF، این تونل ها در واحد های تولید مواد غذائی برای انجماد فوری محصولاتی نظیر انواع سبزیجات ، انواع میوه جات ، مرغ ، میگو، ماهی ، بستنی ، گوشت و غذاهای آماده بکار میرود . محصولاتی که در این تونل ها منجمد میشوند تازگی و خواص اولیه را بطور کامل حفظ کرده و دانه ها یا اجزای محصول به یکدیگر نمی چسبند و کاملا مجزا میباشند . این تونل ها در دو نوع مارپیچی ( Spiral ) و خطی ( In line ) عرضه میشوند . مطابقت با استاندارد های بهداشتی معتبر جهانی نظیر FDA , USDA , CFIA , UL , CSA , OSHA در ساخت این تونل ها رعایت میشود .
تونل های انجماد IQF خطی :
این نوع تونل انجماد سریع و تکدانه محصولات را با خاصیت غوطه ور سازی محصول در هوای سرد (Fluidization) میسر میسازد . ظرفیت این نوع تونل ها از ۲۰۰کیلوگرم در ساعت تا ۱۲۰۰۰ کیلوگرم در ساعت بوده و برای انجماد فوری محصولات زیر کار برد دارند . سبزیجات نظیر نخود فرنگی ، لوبیا سبز ، باقلا ، ذرت شیرین ، قارچ ، فرنچ فرایز ، هویج ، گل کلم ، پیاز، گوجه فرنگی ، بروکلی ، کلم بروکسل و انواع سبزیجات دیگر.
تونل های انجماد نوع مارپیچی یا اسپیرال :
این نوع تونل با ظرفیت انجماد از ۱۰۰ کیلوگرم در ساعت تا ۳۰۰۰ کیلوگرم در ساعت و بیشتر ساخته میشوند این نوع تونل ها عمدتا بصورت پیوسته و در خط تولید برای انجماد فوری محصولات زیر بکار میروند.
- انواع طیور از جمله قطعات مرغ و جوجه ، پاته و فیله مرغ ، مرغ سوخاری و سایر محصولات
- گوشت قرمز نظیر پاته گوشت ، قطعات گوشت ، میت بال ، همبرگر خام و محصولات مشابه